City Hotel Örebro
Boka rum
   

Antal rum

Rum 1

OK
   

75

Välkommen till Vinbaren!

I vinbaren står Carl och serverar dryck och gaffelmat
I direkt anslutning till receptionen, på entréplan, finner du vår vinbar. Här finns ett urval av viner som vi förändrar och förnyar löpande. Vi erbjuder såväl klassiska som alternativa viner och i många fall även ekologiska eller biodynamiskt odlade från små producenter. Vi serverar även lokalt förankrade ölsorter tillsammans med alkoholfria alternativ.

I vinbaren har vi ett matfokus som vi kallar för
”gaffelmat". Det betyder att alla råvaror har en naturlig koppling till vinerna och rätterna är vad vi vill kalla en svensk form av tapas med flertalet lokala produkter.

Carl tillsammans med hela teamet i receptionen och vår hotellchef Robert, som är diplomerad sommelier, driver vinbaren helt i egen regi. 

Varmt välkommen!
Önskar Carl och hela teamet i receptionen

Öppettider
Vinbaren är öppen alla dagar mellan 15:00-24:00.

Vinprovning
Vill du smaka på spännande viner tillsammans med goda vänner så kan ni nu boka en vinprovning där vår sommelier guidar er bland viner och smaker.

Boka vinprovning
Telefon: 019-601 42 00
E-post: info@cityhotelorebro.se

City Hotel Örebro. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.