City Hotel Örebro

Nära till...

Örebro är sedan lång tid tillbaka en naturlig knutpunkt mitt mellan Göteborg - Stockholm och Oslo - Stockholm. Detta är platsen där E18 och E20 möts och staden har under de senaste åren stärkt sin plats som ett naturligt logistik-centrum. Men staden bjuder på annat än ett fantastiskt läge. Här finns utrymme för nöjen och rekreation - allt inom promenadavstånd från hotellet. Nedan följer några trevliga exempel på platser du som hotellgäst har nära till... 

Shopping

Alldeles runt hörnet från hotellet har du hela Örebro centrums shoppingutbud. Här hittar du två gallerior, Krämaren och Vågen, samt massor av butiker, caféer och restauranger. 

Önskar ni inhandla någon så exkusivt som handgjorda chokladpraliner så har vi även detta ett stenkast bort. Kom till Örebro och unna dig något extra!

Gustavsviksbadet

Gustavsviks nya upplevelsebad är en attraktion som saknar motstycke i norra Europa. 

Upplev Europas längsta och högsta vildvattenfors, vattenpister, laguner, hängbroar, tunnlar och en akvarielagun där du kan simma ner och titta på levande tropiska fiskar, bland annat hajar. Allt i en  djungelliknade miljö. 

Besök www.gustavsvik.se

Örebro Slott

Örebro Slott är till största delen ett öppet och levande slott som fylls med aktiviteter och arrangemang av alla de slag.

Året om är det guidade visningar, under sommarmånaderna flera gånger dagligen.
Slottet 08 Källa: Örebro kommun/ Fotograf: Fredrik Kellén

Behrn Arena

I och med ombyggnaden av Behrn Arena har nya möjligheter öppnats för att använda planen och anläggningen.

Förutom konserter, mässor och andra arrangemang så har Örebros föreningsliv fått en fotbollsplan med hög tillgänglighet.

För mer information se www.orebro-sk.se
City Hotel Örebro. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.