City Hotel Örebro

Konferera i Örebro

Är du intresserad av att ha konferens i samband med övernattning? Hos oss på hotellet finns en mindre lokal för möten och vi arbetar med olika konferensanläggningar i Örebro, för mer information kring detta, kontakta vår reception.

Telefon: 019-601 42 00
E-post: info@cityhotelorebro.se 

Conventum - Sveriges centralaste mötesplats för
konferens, kongress, mässa, konsert & nöje!

Söker du den perfekta mötesplatsen i samband med din övernattning hos oss?

Vi samarbetar med Conventum i Örebro som erbjuder en unik och modern multiarena öppen för alla typer av möten och event. Du står för motivet och budskapet, Conventum för genomförandet och vi på City Hotel för boendet. Tillsammans skapar vi ett starkt och minnesvärt arrangemang utifrån dina önskningar.

Information om Conventum:
Conventum består av tre flexibla byggnader som alla erbjuder en enastående atmosfär där ett formsäkert 1960-tal möter stilren nutid. De erbjuder en unik kongresshall med 1 470 sittplatser, en eventarena på 4 800 kvm och hela 21 olika möteslokaler. Conventum är dessutom belägen mitt i centrala Örebro med gångavstånd till kommunikationer, hotell, shopping och nöjen. Örebro i sin tur ligger mitt i landet. Personligt och proffsigt tar de hand om ditt möte, litet som stort.

Låter det intressant? För priser, bokning och mer information kontaktar du oss på
019-601 42 00 eller info@cityhotelorebro.se. Välkommen!
City Hotel Örebro. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.